menu

2008. година

ЈП Аеродром "Никола Тесла" донацијом подржао хуманитарну акцију "Фонда Б92" за прикупљање новогодишњих пакетића за децу са Косова

Као једно од највећих и најуспешнијих јавних предузећа, које половину свог профита оствареног на тржишту издваја у буџет Републике Србије, Аеродром "Никола Тесла" ће, као и увек до сада, наставити да помаже онима којима је помоћ најпотребнија, а посебно најугроженијим малишанима.
Објављено: 25.12.2008.

Повећан обим саобраћаја за новогодишње и божићне празнике

Као што је већ уобичајено током важења зимског реда летења, на Аеродрому "Никола Тесла" ће и ове године највећи број путника и укупан обим саобраћаја бити остварен у другој половини децембра и првој половини јануара.
Објављено: 24.12.2008.

Као и сваке године пред новогодишње и божићне празнике, украшен београдски Аеродром

Аеродром "Никола Тесла" Београд као и сваке године до сада, украсио је терминале споља и изнутра у духу наступајућих новогодишњих и божићних празника, како би својим путницима боравак учинио пријатнијим.
Објављено: 17.12.2008.

ЈП Аеродром "Никола Тесла" Београд у Акцији за борбу против рака дојке

ЈП Аеродром "Никола Тесла" Београд као друштвено одговорно предузеће придружило се Акцији за борбу против рака дојке у нашој земљи и то тако што је организована акција да све запослене жене у овом предузећу, обаве бесплатан превентивни клинички преглед.
Објављено: 09.12.2008.

Управни одбор ЈП Аеродром "Никола Тесла" поступио по препоруци Владе Републике Србије

Управни одбор ЈП Аеродром "Никола Тесла" данас, 03. децембра 2008. године, на одржаној седници, донео је Одлуку о висини накнаде за председника и чланове Управног одбора у складу са препоруком Владе Републике Србије. Одлука ступа на снагу одмах.
Објављено: 03.12.2008.

Саопштење за јавност

Управни одбор Јавног предузећа Аеродром "Никола Тесла", у складу са одлуком Владе Републике Србије, да испита пословање свих јавних предузећа, захтева да прва контрола укупног пословања буде управо у Јавном предузећу Аеродром "Никола Тесла".
Објављено: 27.11.2008.

Захвалнице уручене запосленима на београдском аеродрому

Поводом успешне акције ванредног прихвата немачког авиона 18. октобра ове године Менаџмент ЈП Аеродром "Никола Тесла" и представници менаџмента немачке авио-компаније "XL Airways Germany GmbH" састали су се данас, 18. новембра 2008. године, у Београду.
Објављено: 18.11.2008.

Похвале за акцију спасавања путника

Поводом професионално изведене акције спасавања путника из запаљеног авиона немачке авио-компаније XL Airways Germany на линији Франкфурт-Анталија, Аеродром "Никола Тесла" Београд у протеклих десет дана добио је велики број похвала, домаћих и државних стручних институција.
Објављено: 28.10.2008.

Авио-компанија Аir France-KLM прогласила Службу трагања за робом, поштом и документима Аеродрома за најбољу у централној Европи

Према резултатима авио-компаније Аir France-KLM, Служба трагања за робом, поштом и документима (Cargo Tracing) Аердрома "Никола Тесла" је због изузетних резултата у систему Cаrgо 2000 проглашена за најбољу Аir France-KLM станицу у региону централне Европе у августу 2008.
Објављено: 27.10.2008.
<< < 1 2 3 4 > >>