menu

Почетне страница > Садржаји > Комфорне зоне

Комфорне зоне

На спрату Терминала 1

Поред две постојеће комфорне зоне у транзитном делу, на спрату Терминала 1 постављена је нова комфорна зона, која се налази до просторије намењене боравку родитеља са децом, пре пасошке и царинске контроле.

У овој зони постављене су удобне гарнитуре за седење, које сада пружају нови доживљај наше највеће ваздушне луке.

 

Амбијент је оплемењен и зеленилом, фотографијама Београда, а зидове улепшавају фото-тапети са мотивима природе.

 

У транзитном делуУ циљу повећања комфора, у транзитној зони код чекаоница A2-A3, A4-A5 и C2-C3 постављене су столице за одмор. Путници, а поготову они који проводе мало више времена на аеродрому јер чекају свој трансферни лет, могу да се одмарају на њима и уживају у погледу на авионе. У простору се налазе и велике полукружне клупе за истовремено седење 20 путника, као и тапацирани табурићи различитих конфигурација који су смештени по зонама за одмор.

Како би путници додатно уживали док чекају на свој лет, у комфорним зонама инсталиране су и столице за масажу. По 4 столице за масажу налазе се код чекаоница A4-A5 и између чекаоница C2-C3. Информације о ценовнику коришћења услуге истакнуте су на свакој столици.

Такође, у целокупној транзитној зони и чекаоницама постављена су нова удобна седишта и клупе. Клупе су заправо гарнитуре са три удобна седећа места, а у сваком делу се налазе и специјално дизајниране клупе за путнике са смањеном покретљивошћу, као и нови струјни прикључци за мобилне телефоне.