menu

2014. година

Зимске службе на Аеродрому Никола Тесла функционишу у пуном капацитету

У периоду појачаних падавина, а нарочито током новогодишњих и божићних празника, све оперативне службе Аеродрома Никола Тесла у стању су 24-часовног дежурства.

Објављено: 29.12.2014.

Аеродром Никола Тесла Београд добитник награде Привредне коморе Србије

Привредна комора Србије доделила је данас привредним друштвима и појединцима годишње награде за допринос развоју и унапређењу привреде. Један од лауреата је АД Аеродром Никола Тесла Београд.

Објављено: 23.12.2014.

Аеродром Никола Тесла Београд домаћин колегама из Бања Луке и Ниша

Београдски аеродром посетили су представници руководства бањалучког и нишког аеродрома. Приликом обиласка свих сегмената оперативног пословања упознали су се са технологијом рада, као и са плановима будућег убрзаног развоја Аеродрома Никола Тесла.

Објављено: 19.12.2014.

Почетак рада новог информационог система на београдском аеродрому

 На Aеродрому Никола Тесла од данас се примењује нови систем за информисање путника о реду летења. Сви монитори у терминалној згради замењени су новим.

Објављено: 08.12.2014.

Нови информациони систем београдског аеродрома Никола Тесла

На аеродрому Никола Тесла почелe су припреме за коришћење новог система за информисање путника о реду летења. Сви монитори у терминалној згради биће замењени новим.

Објављено: 01.12.2014.

Нови сајт на старој адреси www.antb.rs

Аеродром Никола Тесла Београд представио је нову, савременију верзију интернет презентације на постојећој адреси: www.antb.rs.

Објављено: 05.11.2014.

Први пут у историји 4 милиона путника на београдском аеродрому

Данас је достигнут, до сада незабележен, рекорд Аеродрома Никола Тесла који је регистровао свог 4-милионитог путника у години.

Објављено: 04.11.2014.

Оборен историјски месечни рекорд

Београдски аеродром Никола Тесла у августу је користило 576.000 путника, чиме је надмашен историјски месечни рекорд.

Објављено: 02.09.2014.

Аеродром Никола Тесла Београд међу водећим у Европи по порасту броја путника

Аеродром Никола Тесла Београд други је престонички аеродром у Европи по процентуалном порасту броја путника од чак 32 одсто, објавило је Удружење европских аеродрома (ACI Europe) у извештају за прву половину године.

Објављено: 13.08.2014.

Изабран нови генерални директор Аеродрома Никола Тесла

На 55. седници Надзорног одбора АД Аеродром Никола Тесла, на предлог Владе Републике Србије, извршни директор Саша Влаисављевић данас је једногласно изабран за вршиоца дужности генералног директора – председника Извршног одбора овог предузећа.

Објављено: 08.08.2014.
<< < 1 2 > >>