menu

Транзитни деоУ циљу повећања комфора, у транзитној зони код чекаоница A2-A3, A4-A5 и C2-C3 постављене су столице за одмор. Путници, а поготову они који проводе мало више времена на аеродрому јер чекају свој трансферни лет, могу да се одмарају на њима и уживају у погледу на авионе. У простору се налазе и велике полукружне клупе за истовремено седење 20 путника, као и тапацирани табурићи различитих конфигурација који су смештени по зонама за одмор.

Како би путници додатно уживали док чекају на свој лет, у комфорним зонама инсталиране су и столице за масажу. По 4 столице за масажу налазе се код чекаоница A4-A5 и између чекаоница C2-C3. Информације о ценовнику коришћења услуге истакнуте су на свакој столици.

Такође, у целокупној транзитној зони и чекаоницама постављена су нова удобна седишта и клупе. Клупе су заправо гарнитуре са три удобна седећа места, а у сваком делу се налазе и специјално дизајниране клупе за путнике са смањеном покретљивошћу, као и нови струјни прикључци за мобилне телефоне.