menu

2016. година

Аеродром оборио још један рекорд

Данас је на Аеродрому Никола Тесла Београд постављен још један апсолутни рекорд, када је премашен прошлогодишњи историјски број путника током године. Наша овогодишња 4.776.165. путница, која је оборила нови рекорд, је Наталија Кузовић, која је путовала летом авио-компаније Air Serbia за Амстердам.

Објављено: 19.12.2016.

Наставак модернизације Аеродрома Никола Тесла Београд

У оквиру наставка модернизације Аеродрома Никола Тесла Београд, данас су започели радови на ојачању међуспратне конструкције, услед чега ће доћи до ограниченог простора за преузимање пртљага на једном од карусела, на каруселу број 4.

Објављено: 13.12.2016.

Информација о радовима на аеродрому

У склопу инфраструктурних радова на АД Аеродром Никола Тесла Београд, данас су почели радови на даљој адаптацији Терминала 1, због чега су оба улаза у Терминал 1 затворена. Шалтери за пријем путника и пртљага, као и пасошка контрола у Терминалу 1 неометано ће функционисати током целокупног извођења радова.

Сви улази у Терминал 2 пристанишне зграде су отворени, па путници и корисници наших услуга до Терминала 1 могу доћи кроз реновирани везни део који повезује ова два терминала.

Објављено: 05.12.2016.

Рекордни резултати и у новембру

Аеродром Никола Тесла Београд наставља са рекордима у свим сегментима пословања. Сада је већ извесно да ће за нас ово бити још једна година апсолутних рекорда.

Објављено: 02.12.2016.

На београдском аеродрому отворена изложба „Велики Тесла“

У оквиру наставка обележавања 160 година од рођења српског и светског научника чије име поносно носи, данас је на Аеродрому Никола Београд отворена изложба графичких радова, „Велики Тесла“ , уметника Андреја Васиљевића Анделеија из Београда. Радови су изложени дуж реновираног везног дела аеродромске зграде. 

 
Објављено: 23.11.2016.

Оскар квалитета Аеродрому Никола Тесла Београд

Београдски аеродром добио националну награду за пословну изврсност „Оскар квалитета“ за партнерство и ресурсе и за пословне резултате у категорији јавног сектора. У име компаније, награду је примио в.д. генерални директор Саша Влаисављевић.

Објављено: 18.11.2016.

Информација поводом радова на водоводној мрежи на аеродрому Никола Тесла

Због радова на водоводној мрежи ЈКП „Београдски водовод и канализација“, данас од 18.30 до 22 часа, неће бити воде на комплексу Аеродрома Никола Тесла. Док трају радови, биће обезбеђена цистерна са питком водом испред Терминала 2, док ће цистерна са техничком водом бити смештена испред амбуланте која се налази поред Терминала 1.

Објављено: 04.11.2016.

Нови рекорди на београдском аеродрому

Аеродром Никола Тесла Београд наставља са рекордима у свим сегментима пословања, а већ четврти месец за редом бележи апсолутни месечни рекорд у броју путника.

Објављено: 01.11.2016.

Од недеље важи зимски ред летења

Зимски ред летења на Аеродрому Никола Тесла Београд почиње да важи од недеље, 30. октобра 2016. године. 22 авио-компаније путницима су обезбедиле директне летове ка 56 дестинација у Европи, Северној Америци, Блиском Истоку и Северној Африци, уз предвиђено повећање укупног броја летова од око 5 одсто у односу на реализовани број летова током прошлогодишње сезоне.

Објављено: 27.10.2016.

Рекордан септембар за београдски аеродром

Први пут у септембру београдски аеродром забележио је више од пола милиона путника, што је повећање од 6 одсто у односу на исти месец претходне године. Повећање броја авио-операција (полетања и слетања) у истом периоду износи 4 одсто.

Објављено: 03.10.2016.
<< < 1 2 3 4 > >>